ad.1.
Kluczowe cele strategiczne Scope Fluidics: [...] 3. W latach 2029-2033 gotowość do przeprowadzania co najmniej jednej transakcji strategicznej średniorocznie.
Masz rację. Ma się zacząć za 6 lat, a skończyć za 10. Mój błąd, że napisałem za 10 lat.
ad.2.
Chodzi mi o to, żeby zobaczyć nie tylko suchy plan, bo równie dobrze mogliby napisać 1 transakcja na dwa lata, albo dwie na rok. Pytanie jaki i kim? Chodzi o to, że pracownicy w ramach obecnej strategii odchodzą ze spółki, więc trzeba ich skądś brać.
Co do profesjonalistów to właśnie dlatego teraz trzeba zgarnąć najlepszych absolwentów, żeby za 6-10 lat byli najlepszymi profesjonalistami. Ale generalnie to tylko przykład tego, czego mi zabrakło.
ad.3.
>> jesli twierdzisz że czujesz się na siłach oceniac przydatnosc i potencjał takiego a nie innego projektu nad którym będą pracowali
Ale gdzie twierdzę że mam oceniać przydatność projektu?? Tak, ich pomysł na discovery też uważam za doskonały, ale trochę zabrakło mi fajerwerków w tej konferencji. I tylko tyle. Ale może to po prostu za wcześnie na takie prezentacje.