autor - Wan
Kolego myślisz, że jesteś taki super w podejmowaniu i wychwytywaniu okazji do kupna na GPW, a nas uważasz za osiołków i jeszcze pozdrawiasz nas jako poparzonych przez Aviaam. To napisz prawdę po jakiej cenie swoją perłę kupiłeś po wyjściu z Mirbudu( jesteś zarobiony). Po co taki długi post akurat tu nam piszesz - myślisz że jak teraz my tu mamy problem ze swoim wezwaniem, to się przesiądziemy na twoje wezwanie i będziemy czekać lata żeby cokolwiek zarobić. Popatrz na spółkę Komputronik co stało się z kursem po wezwaniu przez głównego akcjonariusza ( nawet dywidendy przestał płacić jak przekroczył obecną liczbę akcji ). My możemy mieć nadzieję że kurs jeszcze może wzrosnąć, bo uważam że wzywający jest zdeterminowany do zdjęcia spółki z giełdy, a twój przypadek uważam za gorszy niż mój.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikogo nie uważam za "osiołków" Chodzi o to że w takim gąszczu spółek można przegapić nieraz to co jest jeszcze tanie. Ja również swego czasu skorzystałem z analizy właśnie dovado jeśli chodzi o Mirbud przy 0,70 zł, i nie pisałem wtedy do niego czy uważa wszystkich za osiołków inwestycyjnych, tylko po czasie byłem za to wdzięczny, .Wcześniej spółka jakoś umknęła mojej uwadze. Kogenerację kupowałem po 90 zł, ale wziąłem jeszcze dywidendę za którą zwiększyłem pakiet Kogeneracji po 76 zł, więc krzywdy nie mam patrząc ile od tego czasu spadł cały rynek..