Do Yunan i innych
Piszmy językiem jasnym i zrozumiałym. Edward / para Eur/USD/ moim zdaniem powinna w przyszłym tygodniu/-ach powędrować na północ, tj. mniej więcej do 1,145- 1, 15. Później powinna nastąpić korekta do mniej więcej 1,1150 może 1, 11. Po odbiciu ponownie próba dotarcia do 1,17-1,18. Tak ja to widzę. Mam już za soba niemiłą przygodę z forexem wiec wróciłem do realu. Gram głównie na USD i Euro. Aktualnie przygotowuję się do funta. Ze względu na ewidentną korelację pilnie śledzę kurs Edwarda i min. na podstawie jego zachowania podejmuję decyzje ws zakupu/sprzedaży ww. walut. Uważam, że w przyszłym tygodniu/-ach Pln spadnie do 3,65-3,68 następnie odbije do 3,80-3,83 i ponownie w dół. Szacuję, że jeżeli utrzyma się dzisiejszy sentyment do PLN to ew. dno może mieć miejsce ok. 3. 52- 3,55. I wtedy w zależności od nastrojów na rynku i sytuacji technicznej planuję wejść na maksa. Oczywiście każdy kto śledzi forex dobrze wie ile warte są takie prognozy. Trzeba codziennie obserwować rynek i ew. na bieżąco korygować swoje plany inwestycyjne.
P.s.
Witaj Stella. Bardzo się cieszę, że ponownie piszesz. Namów też Johnego B-a do wiekszej aktywności.
Waldemar