Alez Ty masz tupet... w jednym watku potrafisz napisac mi ze Cie pomawiam o donoszenie do administratora, kilka zdan dalej pomawiasz mnie o sprzedanie się z B. kosztem drobnych. Co to w ogole jest? Kim Ty jestes by mi zarzucac takie rzeczy.
A niby jaki mam miec w tym wszystkim interes skoro 1,53 to cena ktora mnie nie interesuje i jak wspomnialem jako porozumienie nie zamierzamy na ten skup odpowiadac? O czym tu w ogole mowa? To moze Ty sie sprzedales skoro odwrociles swoje postepowanie na tym forum o 180 stopniu?
Ja wszystko co pisalem i pisze na tym forum pisalem zgodnie ze soba i z tym co myslę. Jak mowilem ze uwazm ze 2zl to jest niska cena to uwzalalem ze to jest niska cena i kupowalem. Gdy bylo 50gr tym bardziej uwazalem ze warto i tym bardziej kupowalem, pewnie byli tacy co tez uwazali ze warto ale przez Twoje wypowiedzi dyskedyutujace mnie z tej okazji nie skorzystali i nie kupili, jak zamierzam wyjsc po okreslonej cenie na wezwaniu to uczciwie to nawet napisalem na forum choc nie musialem. Twoje wypociny na moj temat sa po prostu zenujace.