"Ble ble ble... skoro robisz mi zarzut ze zachecalem do kupna po 50gr i wyzywasz od naganiaczy to mozna wyciagnac ze dla ciebie ta cena byla wysoka."
To ze w kazdym poscie pomawiasz mnie nie znaczy ze taka jest prawda
zamiast wyciągać co chwilę błędne wnioski, może zacznij operować faktami
zachęcałeś również do kupna po cenach wyższych niż 2 zł - może odniesiesz się do tego faktu
pomawiasz to Ty mnie co jakiś czas, co również za każdym razem zaznaczam pisząc, że jesteś kłamcą, przy ostatnich pomówieniach nawet nie stać Cię na przyznanie się do nich
co do naganiacza, to nie wyzywam Ciebie, a jedynie stwierdzam fakt, który każdy może sobie zweryfikować czytając forum, jest możliwe, że nie rozumiesz różnicy pomiędzy opisywaniem tego co się myśli i robi (tak robiłeś wcześniej przy wyższych poziomach cenowych), a próbą wpłynięcia na innych by podejmowali konkretne kroki (nie ma przy tym znaczenia, czy Ty robisz to samo)
kolejny błędny wniosek
Jesli probujesz zasugerowac ze mialem jakikolwiek wplyw na ustalenie ceny skupu to sie GRUBO MYLISZ.
ale jak już chcesz się bawić w gdybanie, to analizując Twoje wpisy na forum jasno wynika, że Buchajski robi co chce ze spółką (oczywiście oprócz momentów kiedy zaczyna się bać "obrońcy kursu" Galilleo), że wszystko robi tak by było dobrze dla niego, a nie dla spółki i drobnych akcjonariuszy, jest oszustem okradających naiwnych graczy giełdowych,
To teraz mam pytanie
czy ten oszust się nawrócił i chce zrobić coś dobrego dla wszystkich (oczywistym jest z analizy wpisów, że on decyduje o wszystkim a więc i o skupie akcji), czy znowu w jakiś chytry sposób chce wszystkich drobnych wykiwać
Czy Buchajski stał się fajnym kolesiem, który pozwoli drobnym odrobić część strat i dlatego głosowaliście "za"?
Czy może Buchajski jest wciąż oszustem i przyłączyliście się do niego ?
A może coś Wam zaproponował?
A może się zwyczajnie sprzedaliście?
chcesz ble,ble,ble to można dalej mnożyć wiele absurdalnych (a może i nie) pytań