I co? myslisz ze jakby bylo po 6zł to Buchajski by nie odpowiedzial? Odpowiedzialby za pewne i w wyniku redukcji zrealizowałby 90% tego skupu, jedynie on by na tym skorzystal.I to byloby dopiero OSZUSTWO.
A co do reszty Twojej wypowiedzi...
Przeciez ja Ci (i innym na forum) to od roku juz wielokrotnie napisalem wprost, że w obecnej sytuacji rynkowej gdzie nie ma kapitału i zadnego popytu a co za tym obrotu bardziej liczę na mozliwosc wyjscia ze spolki w wyniku jakiegos wezwania niż na gieldzie i dlatego po raz kolejny to powtorze przy cenach 35-60gr zachecalem do usredniania po pierwsze aby ograniczyc ryzyko wycisniecia po absurdalanych groszowych cenach, a po drugie zeby schodzic ze srednimi w okolice wartosci ksiegowej bo taka jest praktyka na innych spolkach, że nawet jakby trzeba się bylo lazic po sadach po sprawiedliwosc to wiecej nie otrzymamy. Sam robilem dokladnie to samo do czego zachecalem ze zdwojoną siłą i w ciagu roku w zasadzie podwoilem swoj pakiet, czesto kosztem sporych wyrzeczen i stresow. Jesli bedzie wezwanie po cenie ktora mnie zadowoli to odpowiem, bo jestem tu juz wystarczajaco dlugo, jestem zmeczony czekaniem, uzeraniem sie z niesprawiedliwymi opiniami i brakiem poczucia wspolodpowiedzialnosci i zaangazowania innych drobnych akcjonariuszy. NIe za bardzo rozumiem tez Twoje zdziwienie, bo poza pisaniem na forum pisalem Ci to nawet w osobnej prywatnej korespondencji mailowej.