Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,10 zł , zmiana od tamtej pory: 563,64%

Re: Skup przegłosowany

Dnia 2019-07-03 o godz. 18:54 ~Gallileo napisał(a):
> Ciekaw jestem tylko jaki byłby Twój komentarz na sytuację gdyby się okazało że jedynym odpowiadającym byłby B. Bo mnie akurat taka sytuacja bardziej zaniepokoiła niż danie możliwości (a nie przymus) sprzedaży drobnym i nawet zapytałem o to Prezesa na Walnym

ale ja to przewiduję że tak będzie dlatego uważam to za oszustwo 1,53 zł to jest cena na którą nikt nie powinien się połasić , zaś B. dobrze postąpi we własnym interesie umorzy niewiele warte akcje spółki w ilości 8% za co pozyska kieszonkowego ponad dwa miliony zł. polskich. Jedynym pozytywem może być zmniejszenie kilku zwoi (8%) papieru toaletowego przez co być może ten papier toaletowy do rozdysponowania w mniejszej nie mylić deficytowej ilości stanie się (nie liczyć że artykułem pożądanym i pierwszej , drugiej, czy trzeciej potrzeby) , aktualnie produkcja tego papieru toaletowego (z małymi wyjątkami) jest produkowana w ok. 600 spółkach akcyjnych nabierze odrobinę powtarzam odrobinę na wartości (papierem reglamentowanym jak za PRL nigdy się nie stanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,70% 7,20 2026-02-10 11:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.