Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,40 zł , zmiana od tamtej pory: -21,65%

Re: Skąd tyle złości

Dużo racji jest w tym co piszesz, do 8 zł raczej nie spadnie, bo wtedy kapitalizacja nijak będzie miała się do wyceny aktywów, ale z parę złotych kurs jeszcze może polecieć. Zarząd nie dba o portfele drobnych i nie dba o wizerunek firmy. Sam nawet teraz mam sporo wolnych środków, ale za cholerę nie chce dokupywać akcji. Jest to spowodowane tylko i wyłącznie działaniem zarządu i polityki informacyjnej, jeżeli oni Nas nie szanują to logiczne, że są takie, a nie inne nastroje. Jak na początku chciałem trzymać akcje do 80 -90 zł, to teraz nie wiem czy jak saldo nie pokaże mi 0 to stąd nie ucieknę i nigdy w życiu nie popatrzę już w stronę Urbana i jego kolegów, z racji braku z ich strony odpowiedzialności za wizerunek i portfele inwestorów.

Spółka z potencjałem, ale niestety bez szacunku dla inwestorów. Ostatecznie na następne WZ musi pojechać jak najwięcej osób i może udałoby się w szeregi spółki wrzucić Naszego akcjonariusza, tego co miał ponad 100 tys akcji. Ja sam mam 10 k, więc jakby się udało wszystkich zebrać do kupy to szansa zawsze jakaś jest.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAXIMA -0,77% 12,85 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.