Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: RK gra jak chce tak jak i ty ale on zawsze wygrywa a ty jestes dawca

PRZECZYTAJ NAGŁÓWEK
Jak pisałem na tym forum przy kursie 2,5 PLN ze wychodzi zalozyciel PrINV
po 10% spadkowej sesji to pisali ze jestem oszołom i debil i BIOTON po korekcie idzie na 10PLN
jak chodzil po 1,1 pisałem ze spadnie duzo nizej było to samo
jak Krauze kupował po 90 gr nowa emisje pisalem ze podpucha pluli coraz mocniej
jak kolejny kwartał strat pokazali przy kursie 65 gr powtorka z rozrywki
gdy Solorz w gescie pomocy chwilowej kupil kilka % mialo byc niebo i up up i spadlo
na 17 GR

jak chodzi ponizej nominału i pisze ze jest akumulowany (za kazdym razem ponizej 20 gr kupuje to srebro od roku juz trzeci raz )to pisza znowu ze jestem glupi i oszolom
i chca po 15 czy 13 GR dostac (zrozumcie ze taniej jak 20 gr to mozna pare szt kupic
bo reszta to akcje przewalane z wora do wora

jak rosnie w krotkim okresie o 100% czy 50% z 17 na 34 czy 26 to na co liczyc krotkoterminowo na 500%

wymecza jeszcze troche (ta rzeznia musi trwac az wszyscy sie o b s r a j a a c z y s z c z a z papiera pieknie)
co do teorii spiskowych ja sie takimi rzeczami nie interesuje
dla mnie wazne co robi insajder

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOTON -1,06% 3,74 2025-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.