Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: RK gra jak chce tak jak i ty ale on zawsze wygrywa a ty jestes dawca

Do "POLATACH". Jak wiesz ten tylko nie popełnia błędów co nic nie robi. To po pierwsze.

Po drugie.
Ten internauta ,którego tak w czambuł potępiasz, że nie powiem, z którego się naśmiewasz nie zasłużył sobie na takie traktowanie. Wyłożył on tylko swoje poglądy na niektóre zagadnienia związane z funkcjonowaniem Bio na GPW a bądź pewny, że tak właśnie myślących ludzi jest więcej. Jego nick "stary człowiek" wskazuje, że może to być osoba w słusznym już wieku i chociażby z tego powodu należy jej się szacunek. Ponadto z niektórymi stwierdzeniami tego interlokutora i ja się zgadzam w pełni a z niektórymi nie, o czym dałem wyraz w moim poprzednim poście.
Po trzecie.
Nawiązując do moich ustaleń w zakresie rzeczywistych powiązań pomiędzy tajemniczym "inwestorem" Marcelem Rappaportem ze Szwajcarii, jednoosobowym właścicielem spółki "NIHONSWI AG", o której nie wiem dlaczego piszą niektórzy, że jest jakoby funduszem inwestycyjnym a Ryszardem Krauze informuję zainteresowanych, że buszując po sieci ustaliłem co następuje.

W internecie jest zamieszczony dokument pod nazwą cyt. "2001 List of Swiss Bank Accounts from the ICEP investigation".
Wyjaśniam, że jest to lista ustalonych 36 000 kont w bankach szwajcarskich, które należały do nazistowskich ofiar holokaustu lub ich spadkobierców. Na podstawie tych ustaleń zainteresowani otrzymywali po pozytywnych wyrokach sądowych w sprawie stosowne wypłaty i odszkodowania z tych nieczynnych od II Wojny Światowej kont bankowych. W dokumencie tym pod literą "R" między innymi figuruje niejaki Leonard
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Rappaport - Krause i Frau Erna /Romania/.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ja tego zapisu nie komentuję. Stwierdzam jedynie fakt. A jest to oficjalny i opublikowany w internecie dokument ICEP /Komitetu Osobistości - Volcker Komitet/. Zastanawiam się jedynie czy powyższa informacja ma jakiekolwiek znaczenie w sprawie istniejących powiązań pomiędzy interesującymi nas osobami publicznymi panami Rappaportem i Krauze.
rysio

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOTON -1,06% 3,74 2025-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.