Generalnie to twoje wpisy są emocjonalne i pełne osobistych wycieczek, jak rozumiem ten zarzut, że to ja pisze emocjonalnie, to jest jakaś projekcja i próba odbicia własnych problemów sugerując, że to inni nie kontrolują siebie?
Chodziło mi o twój autorytarno-protekcjonalny styl wypowiedzi, gdzie jak ktoś się nie zgadza i podaje logiczne argumenty, to ty odpowiadasz bez podawania racjonalnych (np. liczbowych) argumentów, bazując na emocjonalnym i agresywnym tonie, w bardzo pretensjonalnym stylu sugerującym, że inni może i mają prawo do swojej opinii ale jest ona na pewno błędna.
I tyle w tym temacie - każdy gra jak chce, ale nie przekonuj innych na siłę, że tutaj nie ma szans na wzrosty, bo to akurat jest tylko twoja projekcja.
P.S.
Oczywiście nie odniosłeś się nawet do argumentu dotyczącego wysokości kursu przed premierą FP2, a obecnym. O wcześniejszych argumentach od BP już nie wspominam, bo nawet się na ten temat nie zająknąłeś.
Wolność wypowiedzi może i jest, ale nie z każdym warto dyskutować. Ja uważam, że z Tobą nie warto, dlatego wyraziłem swoją opinię, a zgodnie z Twoimi własnymi zasadami miałem do tego jaka najbardziej prawo.
P.P.S.
Co prawda nie pisałem do Ciebie, ale raz postanowiłem Ci odpisać, jednak nie będę wchodził z Tobą w dalsze dyskusje, o ile nie podasz mi jakiegoś logicznego argumentu odwołującego się do wcześniejszych komentarzy BP, gdzie ładnie wypunktował Twoje braki w rozumowaniu. Nie jestem tutaj po to, żeby dyskutować o wolności słowa, tylko o sytuacji spółki.