ronin jak trzeba podać prawdziwe dane to uciekasz. ja nie prosiłem o adresy tylko liczbę członków kpf ace. To widzę duży problem, żeby przyznać się że jest ich tak mało. Pomyliłem się, jest mniej niż 18?
napisałem "prezesa" bo firma to zwykła działalanośc gospodarcza LA LIDER APARTAMENT Robert Żak zatem funkcja niemozliwa do pełnienia w ramach jej działalaności.
nie uciekaj ronin, przynajmniej nie pod inne anonimowe nicki, skoro mówisz że nie wiem jak działa kpf acce to oświeć wszystkich.
Tylko tam nie ma treści i członków i kasy w kasie funduszu ale ładny slogan reklamowy taki sam jak nabijali nam w okienku że mają izbę gospodarczą, ubezpieczenie, fundusz gwarancyjny. Tyle reklam i artykułów w prasie było po upadku grosika. TYLKO że tam w IGPF okienka to było tych członków więcej niż cała wasza sieć razem wzięta, a u was w KPF ace to tylko 8 założycieli.
Ilu jest członków w kpf accadia panie żaku?
jak wysoki jest kapitał składek na funduszu gwarancyjnym tworzonym przez kpf accadia?
proste odpowiedzi ale niewygodne co?.
no i teraz zacznie się z waszej strony nagonka na każdego kto tu się wypowie lub wypowiadał.