Grzesiek S cytat: "i czemu pełna niezależność jest chórem atakowana przez pozostałe formy?"
bo na takiej niezależności zarabiasz tylko Ty i nikt więcej - no może jeszcze bank z którym współpracujesz, w innym wypadku chętnych do tego tortu jest po drodze więcej. A jak pisałem apetyt rośnie w miarę jedzenia stąd moja osoba jest tutaj tak nie wygodna tym wszystkim "łakomczuchom"
Prosisz o wyliczenia, oto ja dokonam tych w proponowanym przeze mnie wariancie
Zakup programu do księgowania wpłat - ten na którym ja pracuje ma obecnie cene promcyjną do konca listopada 305 zł brutto, a wydawca daje 30 dniowy okres próbny gratis. Możesz spróbowac poszukać innego, ale nie wiem czy jest coś w wolnej sprzedaży. serwis / aktualizacha tego programu to 60 zł rocznie, płacisz dopiero od 2 roku uzytkowania.
przelewy w wypadku mojej propozycji to 0,23 zł płatne do banku za każdy przelwe i tyle z kosztów.
Reasumując 2000 x 0,23 = 460 zł miesiecznie za taką konkretną ilość i tyle
nie masz żadnych umów ze mną, żadnych opłat niczego takiego, jesteś wolny i niezależny
Teraz może koledzy tak plujący jadem, szkalujący itp pokażą co mogą zaproponować poza ubliżaniem innym