Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Do Autorki "Okienko"
Nie biczyj sią spróbuj z klientem porozmawiac na zaszdzie ze Oboje zostaliscie oszukani (zgodnie z prawda) a na dowod tego popros o pomoc w formie takiej aby klient zlozyl donioesienie do prokuratuny na wlasciwego oszusta!! i wrecz gotowy formularz takiego doniesienia!!
Przekazuje wszystkim projekt gotowego pisma do prokuratury ! mysle ze z tego skorzysta wiecej Osób
mysle ze ludzie to zrozumieja . i pomoga ! gdy tysiace indyidualnych pokrzywdzonych zglosi sie z takim doniesieniem to bedzie sila - a prokuratorzy beda cos z tym musieli zrobic !! Niech ta armia uczciwych ludzi teraz odpowie na oszustwo !! Niech zabiora domy samochady i dzialki tym ktorzy od dawna przygotowali taki numer !!
Dziwie ze ze nie ma odzewu na ogolnopolskie zorganizowania spotkania poszkodowanych - ktore napewno powinno byc dobrze przygotowane i nie juz 3.11.2007 (padla taka propozycja ) w jednosci sila - Media powinny zauwazyc to inaczej niz zauwazyly !!mysle ze mam racje
Oczywiscie swoja droga wszyscy Agenci powinni zlozyc tajie doniesienie do prokureatury - jesli bedziecie zainteresowani to umieszcze tu taki projekt pisma !( mysle ze na ubezpieczyciale nie ma co liszyc - to tylko gra na zwłoke Oszustów nie wolno dac im duzo czasu !!! bo sie wymigaja !! Prosze o informacje jesli ktos wie ?? kiedy sami pozamykali Swoje punkty ?? to bedzie dodatkowy dowod ze dzialali swiadomie !! Pamietajcie oni teraz poptrzebuja czasu a My nie dajmy go im !!!
A Teraz Projekt Doniesienia Do Propuratury dla Klienta .
Projekt doniesienia dla oszukanego Klienta

Miasto………….. dn.30 października 2007
POSZKODOWANY : ………………….
Imię i Nazwisko………………….
Miasto……………………
Ul. ………………………..
PESEL……………………..
Klient Okienka Kasowego nr………
Miasto………………………….
Ul………………………………..

Prokuratura Okręgowa

……………………………………………………………
……………………………………………………………

DONIESIENIE
o podejrzeniu dokonania oszustwa z art.284 , art.286 i art.300
Kodeksu Karnego

Wyjaśnienie
Od roku ..……… Dokonuje wpłat w Okienku Kasowym nr………. w…………………..
Do dnia ……………. byłam/byłem zadowolony ze świadczonych usług które były rzetelne i uczcie za konkurencyjna opłatę w stosunku do Polskiej Poczty .
W dniu……………2007 r. dowiedziałam się /dowiedziałem się ze moje wpłaty nie dotarły do wystawcy Faktur::

lp. nr faktury Data wyst. Wystawca faktury data wpłaty nr potwierdzenia kwota zł
1
2
3
4
5
6
7
8
SUMA zł

W punkcie wpłat dowiedziałam /dowiedziałam się ze podejrzany zagarnął moje wpłacone pieniądze jw. Na łączna sumę………… zł (słownie)………………………………………………………………………………………zł

Współpraca Agenta okienka jw. Nr…………polegała na pośredniczeniu w opłacaniu rachunków. - wpływy z opłat były regularnie wpłacane na konto Operatora :

Bank PKO BP nr : Inteligo 50102055581111135791300033 - Odbiorca: ("Okienko-Kasowe" S.A.Oddział Poznań ul. Zagórze 6a 61-112 Poznań

Wpłacajajacy: nr okienka…………. -z którego to konta dokonywane były przelewy do wystawców faktur. (Dowody wpłat do Banku - do wglądu)
Podejrzany :
"Przedsiębiorstwo Prosspol" sp.z o.o ul.Zagórze 6A 61-112 Poznań - NIP:777-276-47-06Regon:634567629 wpisana doi Krajowego Rejestru Sadowego pod numerem:KRS0000202407 w Poznaniu -świadcząca usługi pośrednictwa finansowego na terenie całej Polski - jako operator okienek kasowych - (członek Zarządu Sławomir Marzec) z późniejszymi zmianami na Firmę ("Okienko-Kasowe" S.A. z siedziba w Łodzi ul.Łagiewnicka 54/56B -NIP: 726-255-77-99 - Regon: 100323102 wpisanym do rejestru handlowego Sadu Rejonowego w Łodzi pod numerem KRS0000275334 - posiadająca oddział w Poznaniu ("Okienko-Kasowe" S.A.ul. Zagórze 6a 61-112 Poznań)
Niniejszym Donoszę ze - jako Klient Zostałem oszukany .!
Oszustwo polega na :
1 Zagarnięciu - Kradzieży moich wpłat przez podejrzanego czyli Operatora jw.
Moje zaufanie do Agenta okienka nr………jest pełne
2 Na podejrzeniu celowego doprowadzenia Spółki Operatora do upadłości w celu osiągnięcia korzyści majątkowyh (Przywłaszczenie moich pieniędzy )
3.Doprowadzeniu Mojego bezpośredniego uczciwego Agenta
nr okienka………………………. do ogromnych strat finansowych i moralnych
Pragnę zwrócić uwagę ze taka sytuacja ma zasięg masowego oszustwa .!

Podpis………………………………………

Załączniki:
1. kserokopie moich wpłat w ilości……….szt.
2. treść strony internetowej www.okienko-kasowe.pl z dnia 29.10.2007 r.