vacarius przykro mi, ale nie inwestuje od bardzo dawna w Jujubee, bo znam doskonale ich ten rodzinny biznes, który emituje i rozpycha akcje po członkach całej ich zamkniętej społeczności (osobom w temacie znana jest kwestia upychania walorów na dziadka). Takż nie trafiłeś, przykro mi :)
W Jujubee można inwestować jak się jest insajderem, a wiemy, że ty nie jesteś, bo sam przyznałeś się, że wchodziłeś pod Kursk po 10 zł :)
A i zupełnie nie szkoda twórców Hard Westa, którzy byli również twórcami Phantom Doctrine. Niestety duma Pana Kamizelki, który nie potrafił przetrawić błędu i niepowodzenia jakim był PD sprowadziła spółkę na dno. Teraz nastał dla niej nowy etap, w mojej ocenie znacznie ciekawszy, może nie artystycznie, ale na pewno biznesowo. A o biznes chyba tutaj chodzi?
"ma przynajmniej biurowiec klasy a z pływalną i sałną" hahaha co to za bzdura, ale szczerze? Mam nadzieję, że to prawda i nie powiem, że doceniam tutaj Ciebie. Przynajmniej jesteś świadomy w co inwestujesz i na co idą twoje pieniądze w Jujubee, godne pochwały, nie ukrywam :)
"ko po klapie kurska nie odszedł nikt z jujube to nie jest źle."
Bzdura, wystarczy linkedin prześledzić i zaraz dowiesz się, gdzie kto poszedł. Np. niektórzy do F51.
Steamapp zgadzam się z tym co piszesz, tylko z taką różnicą, że oni nie wydaliby na każdy ten tytuł 200tys, tylko 1-2mln i to z emisji ludzi jak vacarius. Mało która spółka ma tak rozbudowaną historię w generowania prywatnych akcji tylko dla osób upoważnionych, czytaj znajomych królika.