Przemyślałem sprawę i jednak tu nie wejdę bo jest tu yhm który udaje eksperta na jujubee a sam wpakował się w gorsze gó.no od jujube bo wszedł tu gdzie odeszło 30 pracowników na raz.
Miałem sentyment do gry Hard West ale skoro tu już nie ma pracowników którzy tą grę robili Przy jujubee ta spółka powinna spaść jeszcze do 1zł. i kapitalizacji 3 milionów i taka prawda.
Prezes kryje sie za PleyWay bo tylko to mu pozostało tonący brzytwy się chwyta. Wyniki finansowe spółki tragiczne, same straty za każdy kwartał od lat. A jest tu yhm który pewnei kupił jujube po 25 sprzedał po 10 i potem tu kupił. Takie spółki powinienem omjać. Mieli roić Hard West 2 ale nie robią bo pracownicy odeszli i robią jakieś gnioty symulator złoedzieja w średniwieczu jt którzy kradną dziecku lizaka. Ja wiem ze przemoc sprzedaje gry ale w średniowieczu lizka? Niech prezes sam zacznie robić gry skoro nie potrafił doceniać pracowników którzy zrobili Hard West.
Szkoda twórców Hard West ale spólka idzie do piachu. Ale twórców Hard West już tu nie ma.