Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w AIG Bank Polska

Obiektywny pracowniku, zgadzam się z każdym Twoim słowem które tu mieściłeś.Ja pracowałem a AIG półtora roku, obiecywali super podwyżki i inne bajery. Przez te wszystkie m-ce zapieprzałem jak wół żeby dorobić do małej pensji chociaż wyższą premią.Były rankingi że niby dobry doradca itd,ale tylko były gratulacje od przełożonego, a jak sprzedaż nie szła najlepiej to zaraz telefony od wyższych instancji i inne pierdoły. Miałem obiecywane że zostanę tu na stałe a okazało się że jak poszedłem na chorobowe to nagle umowa nie została przedłużona,wracam ze szpitala i okazuje się że już tu nie pracuję, i to bez jakichkolwiek wyjaśnień. Nawiązałem kontakt z kilkoma osobami z tego porąbanego banku i sytuacja u nich jest bardzo podobna. Po jaką cholerę te wszystkie pieprzenia o wizjach i wartościach, o wzajemnym szacunki i wspólnej sile skoro wewnątrz panuje taki kwas.Jedno wielkie dno. Wystarczy dać cynk do Wrocka i kogoś podpieprzyć dla jaj a już tej osoby nie ma. I jeszcze jedna sprawa. W tej firmie pracuje zdecydowanie za dużo kręgów rodzinnych, małżeństw itd, jak pracuje tu normalny człowiek bez tzw.kontaktów to nie ma czego szukać, jedno wielkie kolesiostwo.