Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Popatrzmy w bilans

Nie zabraniam ci wierzyćw co chcesz...
Twoja kasa i twoje wierzenia...
Wiem tylko, że tu już starzy wierzący w bomi weterani - od lat...
Ewentualny inwestor...
No włąśnie, wciąż jest tylko EWENTUALNY...

No właśnie nie wierzę w bomi takze dlatego, ze jest tu (a moze juz tylko był) IDM.
Moze jesteś zbyt krótko, by wiedzieć, jakie oni rekomendy i przy jakiej cenie wystawiali...
Dla mnie własnie IDM odbiera bomi wiarygodność.

A karkosik? kolejna spekulacja...
Nie moge jej wykluczyć całkowicie, ale jest dla mnie równie prawdopodobna jak przejęcie bomi przez bioton...

Co do zniknięcia z forum - jestem tu dłużej chyba niż ty i pisze wiecej...
Zniknę/wrócę, kiedy zechcę i nie masz na to wpływu ani nikt z forum.
To tylko moja wola, mój kaprys.

I może nie pisz, co ja myslę, co ja zrobię itp., bo jest to rónie trafne jak moje podobne pisanie o tobie. A o bomi pisałem od bopdajże 15 zeta, gdy bomi jeszcze za bankruta nie miałem...

O swoich spólkach ani obserwowanych nie zamierzam pisać i nigdy nie okreslałęm siebie tu jako altruistę. Przeciwnie - cały czas pisałem w prześmiewczej konwencji narcystycznego egocentryka...
Moje spółki sa moje -śledzę je, analizuję itd., ale nie zamierzam ani tobie, ani komukolwiek ujawniać, czym obecnie się interesuję lub kupuje...

No i jednak od wielu miesięcy (prawie 2 lat) jednak moje przewidywania sie sprawdzają.
A teorie o tajemniczych inwestorach tworzono tu jeszcze nim fundy wyszły, zaś kurs tylko spadał.
Zobaczymy, co bedzie po walnym...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.