Twardy - ty z kolei piszesz jak typowy ruski troll albo tzw. pożyteczny id..ta. Też mi się przykro Ciebie czyta, bo bagatelizujesz jedno z największych geopolitycznych wyzwań europejskich w ostatnich dziesięcioleciach. Zachowujesz się tak jakby Rosja miała prawo zaatakować Ukrainę i po prostu inni robią zbyt wiele hałasu o to. I dlaczego? Bo chcesz sprzedać drożej akcje i nic innego cię nie interesuje.
Dla mnie brzmisz jeszcze gorzej niż typowy wyborca Konfederacji, bo ci mimo geopolitycznych dziwolągów w stylu "nie wspierajmy Ukrainy" jednocześnie przynajmniej dodają "zbrójmy się sami". A u Ciebie widać podejście typu oddać Ukrainę i nie robić nic, bo Rosja się tym zadowoli, a ci którzy przewidują atak na państwo NATO to oszołomy, dlatego najlepiej zawrzeć pokój na każdych warunkach.
Sorry, ale wywiady z każdej strony sygnalizują że Rosja zapewne zechce przetestować NATO podczas kadencji Trumpa. Myślisz, że jak zwolnią im się zasoby na Ukrainie to grzecznie spakują żołnierzy i pozwolą swojej gospodarce na kolaps rezygnując z zamówień zbrojeniowych. A zbrojenia i dynamiczne jak na UE zmiany polityki, to się wzięły z księżyca?
P.S.
Wiesz nie mam nic przeciwko gdy piszesz Tramp, bo to dla mnie rzeczywiście jest tramp, ale jednak staraj się zachowywać prawidłową pisownię, bo niby jesteś jego apologetą a nie potrafisz nazwiska poprawnie napisać.