Forum Po godzinach

Re: OVB - praca i system działania

Ja od jakich trzech lat mam taką inwestycje z compensy jestem zadowolony, pieniądze rosną i widzę teraz to co mi wyjaśniał chłopak z OVB, tz. procent składany i to, że spadki wychodza mi na +. Ja wiem, że on jest z dyrekcji krajowej więc może przez to lepiej szkolony, albo ma nad sobą mocniejszy bat. Jednakże produkt mam od nich i jestem zadowolony moim znajomym go poleciłem i chyba też coś mają. A w odróżnieniu do CU z którym wcześniej współpracowałem to zrobili mi przynajmniej inwestycje, a nie jakąś polisę inwestycyjno nie wiadomo jaka z milionem ubezpieczeń, która po 5 lata odkładania po 210zł/m dała mi po odjęciu oczywiście opłaty likwidacyjnej 50% CZY COŚ W TEN DESEŃ 2300zł, to trochę mało, zwłaszcza że zależało mi na oszczędzaniu, a nie ubezpieczaniu. Facet z CU tłumaczył, że te ubezpieczenia to za pół darmo, no ale chyba nie do końca. Teraz mam NNW na 45tys od OVB za jakieś 250zł rocznie i też mi odpowiada. Może i fakt, że nie mają nic po za tą compensą i generali. Ale jakoś dużo za to wszystko nie płacę. A co do tego, że działają jak sprzedawcy, to pamiętam, że nie pozwolono mi w pierwszych 2 latach wpłacać więcej niż 150zł/m, żebym nie odczuwał tych opłat. I nie chodzi mi teraz o to, że oni są najlepsi i jestem w nich zakochany. Ale pop prostu nie spotkałem się jak na razie z lepszą ofertom dla mnie.