Forum Po godzinach

Re: OVB - praca i system działania

Pracuje w tej Firmie już prawie 3 lata, kolorowo nie jest tylko cieżka praca, jak wszedzie .A to ze jest ona nieco inna niz etatowa i nieco inaczej platna to juz jej urok.w kazdej pracy sa plusy i minusy.plusy to poznawanie ciekawych ludzi.Rozszerzanie znajomosci.Poszerzanie umiejetnosci sprzedazowych.Pomoc ludziom ktorzy tego potrzebuja.oczywiscie za tym stoi wynagrodzenie.
Nie pracuje w ubezpieczeniach jak tu niektorzy po 10 i iles tam lat.pracuje od ponad dwoch.Ja stawiam na 1 miejscu klienta a nie kase i chec jej zdobycia.Bo checia zdobycia moze byc obrobienie banku i tez kasa bedzie.Dlugofalowe relacje i zadowolenie.Jesli mialbym klienta skrzywdzic oferta to wole wogole mu jej nierobic.To jest ja .A jak inni pracuja ?? Nie wiem .Wiem jedno ze takich jak ja moze nie ejst duzo ale wiem tez ze to nie ja ksztaltuje obraz firmy tylko wszystcy.dlatego tez moi klienci beda sie dobrze wypowiadac na temat firmy a od niektoych zle.i to jest minus tej pracy.to ludzie ksztaltuja firme a nie firma siebie.Minusem jest tez zdobycie klienta.Obsluga to juz przyjemnosc.Początki zawsze sa ciezkie.I nie tylko w OVB.Jesli ktos zaczynal w PZU CU i innych molochach.Plusem jest to ze nie pracujesz dla jednej firmy .Mozesz wybierac oferty roznych .masz wiekszy wachlarz mozliwosci.Mozesz lepiej klientowi doradzic i pomóc.
pozdrawiam