Rozbawiłaś mnie to obszerną wypowiedzią jak nie wiem co. To co tu piszesz świadczy tylko o twojej nie kompetencji i braku jakiegokolwiek zaangażowania w pracę. Najlepiej w tej branży żeby dać ci 3000zł na rękę, samochód, komórkę laptopa i obowiązki lżejsze od sapania. Śmieszą mnie takie OSOBY ja TY bo poza lenistwem NIC nie cenicie. Każda taka osoba jak ty przychodzi to pracy i opowiada cuda nie widy o sobie, że niby umie wyznaczać sobie cele, dążyć do nich i je osiagać, a gdy zaczyna się gra i zabawa umiecie tylko narzekać i pisać co wam się nie podoba.
Skoro zaczęłaś pracę jako doradca to bądź doradcą niedorajdo jedna. Ja sprzedaja wszystkie produkty i nie ogranicza mnie nic, wybieram najlepsze rozwiązania bez względu na prowizję bo dla mnie liczy się co i komu sprzedaję i dlaczegom, czy napewno jest to mu potrzebne. Jeśli pracowałaś z kimś kto czegoś od ciebie wymagał i z czym sie nie zgadzałaś to trzeba było zmienić mentora i nie zmuszać się do niczego, a potem pisać jakieś bzdury na forum. Jesli chcesz osiagnąć sukces, optaczaj się ludźmi sukcesu, a jak trafiasz na problemy to myśl jak je rozwiązać a nie beczysz na forum.