Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,38 zł , zmiana od tamtej pory: 20,05%

Re: odpisy?

Oj Barcelona tu nie czekaj na mnie bo Ojciec Fryderyk już dawno pisał.
PS. Ja po wynikach jak FSO pisał że nie ma źle to podstawiłem koszyk na 8,45 i czekałem cierpliwie aż nasypią.
A tu przed chwilą taki sms PAPu przyszło że hej!
W kościach też trzeszczało żeby brać PKN pod 100 i poszło w pi...u odpuściłem a było co do wyrwania, a będzie i więcej.\
Nie zawsze jak Wilhem Tell uwalę w jabłuszko bo na PGE i ENG się kiszę, ale nie narzekam - trza mieć swój honor i sie też przyznać.
Mało piszę bo na Kety mnie tam zjechali, a przez te pisanie to czas ucieka, tak zwiała pewna spółka co laguny obrabia (EEX) - a pochylałem się nad nią w okresie świątecznym, już o Forte nie wspomnę.
No i jednak powiem wprost jestem przeciw Fryderykowej teorii o w20 siedzę na ll od 2320 - ale tylko skalp
Pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS 0,80% 10,06 2026-06-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.