Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,83 zł , zmiana od tamtej pory: -40,83%

Re: ode mnie słów kilka

Swiss;

Prawda zapewne leży gdzieś po środku....
Że się opóźnia fakt. I że Prezes mówi a real wygląda inaczej - ok;

Ale firma:
1. fundamentalnie ok
2. dotacje są
3. centrum budują
4. na nowe rynki mozolnie, ale wchodzą
5. plany są na nowe leki i projekty są
6. dali zarobić w niecały rok 100%
7. Fundy kupują, to nie SoftBlue (pozdrawiam z Bydgoszczy)
8. Perłą ich nazywają Parkiety i forum (haha)
9. umowy podpisują...
10. itp, itd

Nie od razu Rzym zbudowano:)

Ja też kupowałem w maju bo zjechało i myślałem, że będzie tylko petarda.
Trochę czasu minęło, emocje opadły i jest jak jest.
To potrwa, SLV czy MAB i wiele innych spółek stało z kursem a po jakimś czasie stało się co się stało.

Zawsze jest jakaś obok petarda, JSW czy cokolwiek.....
Inwestować podobno trzeba z planem i nie zamierzam go zmieniać bo się zyski czy rynki czy umowy przeciągają w czasie.
Lubie tą spółkę, wierzę w nią i czuję, że za parę lat (nie wiem ile) będzie dużo dalej - i do tego dużo lepiej wyceniona przez rynek;
Tyle.
Jak ktoś nie wierzy w takie rzeczy to nie pozostaje zrobić zlecenie i atakować nowe papiery;

Ale z partią na literę Pe to żeś poleciał :)))))))))))))))))))))))))))))
Ze mną nie ucelowałeś, jak mnie robili na PGE na kursie to miałem pianę na pysku - ale anty :))))

pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLNPHARMA -0,47% 21,20 2026-05-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.