Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,00 zł , zmiana od tamtej pory: 432,22%

Re: Nowe info na stronie

Ad. 1 A tak liczyłem na twój elaborat jak to moje posty wpływają na decyzje, ale się zawiodłem.:-)))) Przedsmak już dałeś całkiem nie tak dawno. Coś ci się stało od tego czasu? Widać, że kompletnie nie przeszkadza ci czytanie bezrozumne tego co napisałem. Zawsze jednak przy tej okazji mogę skorzystać z twych objaśnień jak te poniżej, gdyś sugerował o mnie zupełnie co innego

Autor: ~PPP [85.193.222.*] 2018-02-05 18:42
Opublikowano przy kursie:  18,25 zł , zmiana od tamtej pory: -1,37%
"Dałeś popis zajmowania się sprawami nieważnymi w tym zawodowym ośmieszaniem mnie, a faktycznie dokonałeś sporego zamieszania na forum w sprawach naprawdę ważnych, mogących mieć pewien wpływ na decyzje inwestycyjne drobnych akcjonariuszy"

Zdecyduj się "nieuku" wreszcie i ustal sam ze sobą czy moje wpisy mają czy może nie mają wpływu na kurs Newagu? W poście, który raczyłeś zgłosić do moderatora jasno określiłem moje stanowisko w tej sprawie. Nie musisz zatem tłumaczyć z polskiego na polski, no chyba że bardzo lubisz.

Ad. 2 Podobnie zapewniałeś że nic nie wiesz kto taki używał nicku Ech wykorzystując twoje łącze z charakterystycznym IP. Jesteś i smieszny i żałosny zarazem. Rżnij głupa dalej. :-)))

Ad. 3 Na niczym mnie nie złapałeś, bo nie mogłeś. To ciebie złapano tu wielokrotnie na bieganiu ze zdjętymi gaciami, tak przynajmniej opisywali to inni. Mnie tylko przyszło i przychodzi jedynie się z nimi zgodzić. Udowodniłem manipulacje jakich tu dokonywałeś i nadal dokonujesz. Nie potrafiłeś nawet rzeczowo ustosunkować się do mojego wpisu jaki zamieściłem o godz. 0:25. Dlatego w całości i w niezmienionej formie powtórzyłem go o 12:29. I tym razem także nie raczyłeś się ustosunkować. Zauważyłem jednak pewien postęp. Wiedząc, że nie wygrasz w ten sposób drugi raz nie zaryzykowałeś zgłoszenia do moderatora.

Ad. 4 Odpowiedziałem precyzyjnie na twe zarzuty. Zawsze jednak możesz przeczytać ten tekst wiele razy. Gotowy jestem na kolejną jego publikację gdyby przyszło ci do głowy ponownie zgłosić go do moderatora. Obawiam się jednak, że nie będziesz w stanie zrozumieć tego jakże prostego w przekazie tekstu zanim ponownie zirytujesz się przed jego zrozumieniem. Prawdopodobnie przerasta to twoje możliwości.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG 0,33% 123,00 2026-02-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.