1. Dzisiejsze notowanie Newagu nie ma nic wspólnego z Twoimi bzdurami tylko z krachem na światowych rynkach.
2. Nie zgłaszałem Twoich wypocin do moderatora. Są najwyraźniej inni, którzy widza że kłamiesz w sprawie domniemanych kar za brak UTCSW w lokomotywach Griffin. Co więcej pisałeś też takie same bzdury o karach na innych forach np. Rynku Kolejowym
Wiec działasz systemowo na szkodę wizerunku firmy NEWAG rozpowszechniając dezinformacje.
http://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/lotosowi-zalezalo-na-griffinach-chcial-nawet-doplacic-za-montaz-etcs-85585.html
3. Widząc, że zostałeś złapany z ręką w naczyniu na uporczywym powielaniu dezinformacji, znowu odwracasz uwagę od poważnych spraw takich jak powyżej opisana, bzdurami na temat forumowiczów.
4. Ja wiele razy przyznawałem się do tego, że się myliłem, zbyt optymistycznie oceniałem szanse na wzrost wartości firmy w danym okresie. Ty, złapany na poważnej sprawie, bo świadomej dezinformacji, dalej dezinformujesz. A zamiast przeprosić znowu szydzisz, atakujesz, bluzgasz.