Po wynikach i po informacjach na NWZA faktycznie chciałem przy czym na walnym nie było informacji o przychodach. Ale patrząc na portfel to w ostatnich miesiącach więcej dokupiłem niż sprzedałem.
Nie wiem czy pamiętasz gdy rozdzieliłem portfel na stare 80 tys akcji (stratne) i nowe i te nowe ma bardzo dobrą stopę zwrotu przy tym nie zapominaj że mogłem sprzedać gdy kupowała p. Franciszka bo kupno 150 tys akcji było wystawione co najmniej kilkanaście minut przed równoważeniem i nie było problemu wyprzedzić 150 tys wystawione na sprzedaży.
Ostatnia korekta na 4.7 tys akcji była również przed wynikami! Wręcz można uznać to jako szpilę (z racji podwójnych notowań) i co istotne te korekty są na coraz mniejszym vol (nie mają siły)
Jeżeli będą potwierdzenia to idziemy dalej. Nie da się na NC wyjść z czegokolwiek bez potwierdzeń w wynikach (a i to bywa za mało)
Ale też nie można wchodzić na NC wyłącznie ograniczając się do wpisów dlatego moje reakcje są na każdym polu w tym transakcje na NC w zależności od inf.
To nie jest tak, że piszę i piszę i nic. Nie! Są też reakcje werbalne, konkretne transakcje na NC i ostatnie zakupy są już mocno rentowne!