Powyższy wpis był o pożyczkach. One są poza układem ale pożyczkodawcy podpisali swego rodzaju ugodę, że gdy zostanie zatwierdzony układ to oni godzą się na zamrożenie spłat pożyczek i odsetek.
Jeszcze raz. Powyższe jest w odniesieniu do pożyczek (nie obligacji, które też są zamrożone)
Pierwsza wypłata jakiejkolwiek złotówki z pożyczek jest planowana po zakończeniu spłat obligacji.
Więc tutaj nie masz racji a co więcej osłabiasz pozycję przy czym na szczęście nie identyfikuję się z tobą bo tak jak pisałem dla mnie nie jesteś wiarygodny.
moja argumentacja jest inna i tyczy się dziś wyceny należności w dniu składania Planu bo od tego zależy jakie można było zaproponować warunki układu.
Założenia są pod 18.6 mln w obrocie i dziś chcę by rewident zbadał ile wynosiły w rzeczywistości zwłaszcza, że są podstawy w postaci dowodów (spadek należności w krótko po przedstawieniu planu i to o kwoty na tyle duże iż zmieniają założenia)
Moim celem na dziś jest przedstawienie warunków układu w odniesieniu do dzisiejszych należności z uwzględnieniem potencjału spłaty należności windykacyjnych scharakteryzowanych (umorzonych i utrzymanych) na dziś