@fg Nie planowałem wybierać się na walne, bo nic odkrywczego tam nie padnie poza ogólnikami. A jak chcesz przybić piątkę, to zapraszam na Pomorze.
Nie pamiętam, czy oni działają z CET Polska czy z CET Advisors, czy z jednym i drugim. Ale nie sądzę, aby wyjawili ewentualną short listę potencjalnych partnerów. Ba! Nie powiedzą nawet, czy taka short lista istnieje. Do samego końca będzie to owiane tajemnicą.
@Yogi Ten Auxilis wydaje mi się, że jest takim zagraniem pod publiczkę, aby pokazać, że Nano ma coś więcej niż tylko jeden produkt. To jest akurat pozytywny akcent, bo pokazuje, że stać ich na podjęcie ryzyka, aby wprowadzić strategię "added value" w życie oraz że robią pierwszy krok na tej drodze.
Jeśli szukasz życiowej radości z posiadania Auxilis jeszcze w tym roku, to hamowałbym piętą. Wpływ na kurs NNG jest na razie marginalny, Auxilius nie ma szans na partnering w tym roku, a 2027 to raczej stawianie w kasynie na czarne albo czerwone.
Jak dla mnie, to kasa z tego może pojawić się najwcześniej w 2029 przy dobrych wiatrach. Oczywiście, zanim dojdzie do fizycznego transferu kasy, rozgrzane emocje i wybujała wyobraźnia wywindują kurs NNG.