Sfałszowane wybory Tyle zawracania gitary, a tu cuda na kiju... Exit Poll z trafnością jasnowidza ogłasza bez liczenia głosów wyniki z całego kraju. No brawo , w sumie po co jakieś wybory, wywalanie kasy. Wystarczy exit Poll i wiadomo co chce naród. PoPis musi odejść w niepamięć.Koniec okradania Polaków. PoPis musi odejść w niepamięć.Koniec okradania Polaków. PoPis musi odejść w niepamięć.Koniec okradania Polaków. Dziwne, że najgorsi kandydaci zajęli główne miejsca. To niewiarygodne. Więźniówie głosują na Trzaska! Trzeba mu pogratulować elektoratu!!! Ciekawe jak im podziękuje!?
To teraz Braun i jego sztab powini zadziałać. Ja zrobiłam zdjęcie przy głosie na Brauna i mogę dostarczyć, reszta też tak powinna zrobić Uważam że, wybory sfałszowali. Wybory sfalszowane jak nic. Polska jest zbyt waznym graczem na arenie miedzynarodowej i polozenie Polski jest zbyt wazne zeby wladcy tego swiata mogli pozwolic na realna wole narodu! Oni na to nigdy sie nie zgodza bo to by zachwialo rownowaga miedzynarodowa z ich punktu widzenia. Na pewno było coś kręcone albo powtórzą wybory albo pokażemy im ile nas głosowało na Brauna i wyjdziemy na ulice. Warszawa pęknie w szwach. Syn Georga Sorosa przyjechał do Polski żeby przypilnować że wygra Rafał Ludzie poszli na wybory, a pejsy i tak wszystko ustawili! Nie ważne kto głosuje ważne kto liczy głosy. Nie warto chodzić na wybory. Jak to jest możliwe że wyniki o 21 są prawie takie same jak po zliczeniu głosów??? To jest żart! Jak to jest możliwe że wyniki o 21 są prawie takie same jak po zliczeniu głosów??? To jest żart! Jak świat światem nigdy ukr ani polityk Polaka bratem!!! Zatrzymać wszystkie świadczenia dla ukrów i przekazać środki dla Polaków poszkodowanych w powodzi!!!