No cóż ja mogę powiedzieć... Deweloperzy maja to do siebie, że ich wyniki można w dużej mierze przewidywać z duzym wyprzedzeniem, a raczej są one mocno odłożone w czasie. Jak ktoś to śledzi wnikliwie to wie czego sie spodziewać i poki co tych inwestycji ludzi w mieszkania niestety nie widać. Widać natomiast ze Wikana sie na to trochę nastawia rozpoczynajac w ostatnim czasie wiele inwestycji, wykorzystujac niskie oprocentowania kredytow i materialów i licząc że jak nie teraz sytuacja na rynku mieszkaniowym poprawi się za rok, dwa. Byc moze faktycznie tak bedzie, czas pokaze. Ja jesli chodzi Wikane to jestem coraz wiekszym optymistą, ale nie ze wzgledu na spodziewane super wyniki (tutaj spodziewany jest tylko dobry/bardzo dobry wynik na Wikana Square, bo reszta mimo wszystko ponizej poziomu z lat poprzednich), ale raczej szansy na wyższy kurs upatruje jedynie w fakcie ze tego chce B. co staje sie dla mnie coraz bardziej oczywiste i wystarczajace (byc moze w kontekscie podwyzszenia wartosci spolki ze wzgledu na PPK, lub poszukiwania nabywcy na spolkę)