Dnia 2020-12-25 o godz. 10:44 ~Gallileo napisał(a):
> Witamy Panów sanwilowcow :) ja się jednak upieram tak jak juz zresztą pisalem na Waszym forum, że pozyczki wzgledem Sanwilu nie splacą i zroluja na kolejny rok. Mocno bym sie zdziwil, no ale zobaczymy .Wyjasni sie wszystko w kilka dni. Dla mnie bardziej istotna w tym momencie jest informacja o sprzedazy ktora pojawi sie na poczatku stycznia
OPCJA 1 Jeżeli nie spłacą, tylko dalej będą dłużnikiem Sanwil + 5% Sanwil w akcjach + prawdopodobnie spora gotówka w Sanwil na koniec 4 kwartału, to może okazać się bardzo ciekawą jedną z opcji, które wspólnie kombinują.
Dodając do reaktywacji bioenergii w Wikanie, wyczyszczenie ksiąg i udziały Sanwil w Herkules... kto wie.
Jedyne co nas ogranicza, to nasza wyobraźnia (mam rozrysowane kilka wariantów osobno w Sanwil i osobno z Wikaną (Herkules jako opcja ciągle), ale może byś też:
OPCJA 2 czyli całkiem przypadkowy, niezamierzony, oderwany od rzeczywistości splot wydarzeń, którego ani Sanwil, ani Wikana nie przewidzieli, tak tylko przerzucają gotówkę, między sobą, spłacają, inwestują zyski, bo nie ma przecież żadnej innej ciekawej inwestycji na całej giełdzie.
Która opcja wg Ciebie Gallileo, jest bardziej prawdopodobna? :)