Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Ja się pogodziłem ze stratą

Dnia 2021-01-07 o godz. 23:05 ~PiotrekWawa napisał(a):
> Dnia 2021-01-05 o godz. 23:17 ~joshep napisał(a):
> Mimo to nie doczekałem się pomocy ani od prokuratury ani knf, rzecznika czy innych instytucji państwowych, mimo że mam twarde dowody że zostałem oszukany.
>
> Fajna bajeczka joshep, aż prawie się popłakałem, tylko, że ze śmiechu. Zwłaszcza z tych "twardych dowodów".
> Kiedyś zdarzyło mi się popełnić pracę w dziale reklamacji banku. Mieliśmy czasem klientów, którzy mieli właśnie takie "twarde dowody",że ktoś ich okradł. Szli tak w zaparte, że nawet skonfrontowani z zapisem monitoringu z bankomatu, na którym wyraźnie było widać ich śliczną buźkę jak sami wyciągają "skradzioną" kasę potrafili dalej twierdzić, że to nie oni, tylko złodzieje podstawili sobowtóra. Różne są teorie dlaczego ludzie tak robią. Wyparcie własnej odpowiedzialności to ważna rzecz dla zachowania zdrowia psychicznego. Inni bali się żony czy męża i ten strach pchał ich do zaprzeczenia.
>
> Życzę Ci powodzenia w zmaganiach z własną psyche bo Twój post wyraźnie świadczy o tym, że jeszcze tego nie przepracowałeś.
> No chyba, że robisz sobie jaja i z nudów piszesz tu głodne kawałki. W takim wypadku gratuluję inwencji.

oczywiscie masz racje, jestem klientem IdeaBank i obligacji nie kupilem, oferowali. Ludzie i to z wyksztalceniem scislym w Polsce twierdza ze maja dowody na istnieje zydowskich bogow jak w bibli. Prosilm o adresy, kanal komunikaci, obrazili sie.
Polska to kraj oszustow, duzo moronow.
Zarobki kapelanów w Krajowej Administracji Skarbowej – pisze na Twitterze poseł Lewicy Krzysztof Śmiszek. Rzut okiem na załączoną tabelę zarobków pokazuje, że modlenie się to całkiem niezła fucha.
Poseł Śmiszek złożył interpelację i opublikował odpowiedź na nią w mediach społecznościowych.
Kapelani KAS zarabiali średnio w listopadzie 2020 r. 6 tys. 064 zł brutto. Jest to wzrost rok do roku o ponad 250 zł - dowiadujemy się z pisma.Co robią kapelani w skarbówce? Między innymi organizują akcje charytatywne czy akcje oddawania krwi, uczestniczą w pogrzebach pracowników czy odprawiają msze w ich intencjach. Poza tym publikują artykuły na stronach KAS i stworzyli akcję "Telefon Zaufania KAS".
Ponad 400 tys. złotych z Ministerstwa Zdrowia trafiło w 2020 r. na konto Fundacji Lux Veritatis związanej z ojcem Tadeuszem Rydzykiem - wynika z informacji, jakie rząd przekazał senatorowi PO Krzysztofowi Brejzie. Pieniądze miały służyć promocji walki z nowotworami. Nie wiadomo, jak ministerstwo weryfikowało realizację umowy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.