Rabatowy,
Jak dla mnie to jest informacja dla Bomi całkowicie neutralna, bo LD jest podpięte pod Rabat. Jakiekolwiek zyski z tego posunięcia przejmie Rabat. Ja po prostu nie wierzę, że przy likwidacji Rabatu cokolwiek wpłynie do Bomi.
Mnie interesowało Twoje zdanie na temat koncepcji, aby wyjąć LD spod Rabatu i podpiąć ją pod Matthias. Czy miałoby to sens - jakieś odniesienie do rzeczywistości? Czy ten nowy prezes jest rzeczywiście człowiekiem Cierpisza? Czy Matthias z Cierpiszem są silnymi partnerami, aby udźwignąć serwisowanie we franczyzie dawną sieć 34?
A właśnie, dlaczego uważasz, że dla LD to niezbyt miłe info? Przecież wyciągnięcie ich spod bankruta, to raczej dobra wiadomość dla nich? Bomi nie może bezpośrednio z LD kasy wyciągać, bo najpierw doi spółka frywolna córeczka z własnymi długami - Rabat.
Jak sądzisz, czy Bać może być zainteresowany LD, czy jednak może bardziej Matthias?
I jeszcze jedno.
Na forum pojawił się komunikat prasowy, że 7 Rastów wznawia działalność. Mnie zaskoczyło, że firmy, która maje przejąć, nie ma w KRS dostępnego on-line. Czy wiesz, coś, co tam się w Olsztynie dzieje?