Fan, ja to super cierpliwy nie jestem, bo przyznam się, że nie raz - patrząc się na ten umiarkowany zastój na polaneczce (z lekką nutą optymizmu, bo jednak podchodzi pod 10, a nie schodzi poniżej 9), miałem ochotę gdzieś sobie z częścią papiera wskoczyć na parę dni i wrócić. Jednak stwierdziłem, że nie można uczestniczyć we wszystkich wzrostach na giełdzie, a jak się zrealizują w końcu te moje na Polnej, to przecież mało nie zarobię:)
Dlatego jestem w stanie czekać jeszcze. I trzeba infomować innych o tym walorze, nie obawiałbym się w tym momencie najazdu spekuły - ona jest niecierpliwa i nie wejdzie w papier, gdzie jest ryzyko, że przez parę dni może się nie ruszać zbytnio... A z kolei potrzebujemy każdego dnia świeżego popytu, który potem z S-kami dołączy do naszej akcji. W tym momencie jeszcze dołączają koneserzy, którzy znajdują faktyczną wartość spółki, a nie tylko to, czy zrobiła dzisiaj 20, czy 30%...
Wykres na Polnej będzie wkrótce wyglądał jak na spółce Drągowski, to jest pewne.
Do zobaczyska późniejszym wieczorkiem, zliczę wtedy podaż:)