Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Głuchy telefon... Bauc i Oliwa :)

Nie wiem i nie będę sprawdzać.
Wiem, że była w radach oraz na wysokich stanowiskach w TP SA, PZU, ABC Data, Funduszu Górnośląskiego w Katowicach, Centertel, Polkomtel /tu z kolegą Baucem/, Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych, PKN Orlen, Orlen Deutschland, PGNiG a teraz w Hawe też z Baucem.

O Grażynie nic nie wiedziałam, aż do czasu gdy udzieliła wywiadu dla Forbes, w którym stwierdziła, że wystawia oczka jak krokodyl z wody by nie przegapić dobrej okazji.
No i nie przegapia.
Wystarczy, że dowie się o jakimś konkursie i ona go wygrywa nawet zaocznie.
Kontakty, znajomości itd.

Więc trochę pogadałam na jej temat w Warszawce z kolegami i koleżankami. Oni ją dobrze znali a zwłaszcza jej karierę i kontakty.
Pracowała w Ministerstwie skarbu wraz z Pietrewiczem i Wąsaczem oraz z kumplem ze studiów Grzesiem Borowcem, prawą ręką Budzanowskiego a wcześniej Grada.
Jej nikt nie fiknie. Oni się jej boją - moi znajomi oczywiście.

Z PGNiG wywalił ją sam premier zaraz po ministrze Budzanowskim a może w innej kolejności.
Budzanowski, minister skarbu / z wykształcenia historyk i archeolog/, który zasłynął z pracy doktorskiej na temat - Nisze kultowe na górnym tarasie świątyni Hatszepsut w Deir el-Bahari, radził sobie w skarbonce więc pani muzyk w Hawe też może być.

I tak wygląda karuzela, i kręci się i kręci wesoło czasem w takt muzyki Chopina, wydobywającej się spod rączek pani Grażynki.

Ale nie ma co się martwić, bo jestem przekonana, że na górnym tarasie Świątyni Hatszepsut w Deir el-Bahari zabawa trwa i klimat jest Ok.
Nie wiem jak jest na dolnym ale pewnie trochę gorzej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.