Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,30 zł , zmiana od tamtej pory: -50,61%

Re: Gdybym był Bokunem ...

Dnia 2021-01-20 o godz. 10:16 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
> Mar, zmuszony jestem Ci przyznać rację - o tym aby zostać Bokunem to ja sobie mogę tylko pomarzyć.
> "Chcemy zejść z kosztem pozyskania mikrosfery do 50 USD za tonę" -
> - zasiać publicznie taką ściemę (i się przy tym nie zarumienić) potrafi tylko prawdziwy Bokun.

tygrysa;
mam pytanie nie związane z EKO ,
czy przypadkiem nie miałeś kiedyś akcji
ARTEFE
a może ktoś inny z tego forum miał ,
Policja wzywa od wielu lat na przesłuchania ,mnie wzywają na poniedziałek i wstępnie pytają czy miałem akcje
firmy ARTEFE w latach 2009<>2015 zawieszenie tej spółki to 2016 październik kwota zamknięcia to około 21 złoty ,
odpowiedziałem że nie pamiętam ,biuro Maklerskie twierdzi że taka informacja kosztuje nie mniej jak 1400 zł.
jak wejść w historię notowań do tamtego okresu nie wiem za cienki jestem .na forum ARTEFE pisali chłopaki
że założyli sprawę prezesowi o manipulacje i okradanie niektórzy twierdza że mają potężne ilości akcji bezużyteczny
papier ,ja nie kojarzę czy miałem czy też nie . coś tam wspominał policjant że prezes dbał o dobro firmy ale to dzięki
forum i oczernianiu przez inwestorów popadł w kłopoty .
Nic więcej nie wiem nie dal mi do przeczytania kto i co ,powiedział że w poniedziałek się do wiem
będąc przesłuchiwany .Już się boję ,chociaż tego nie kupuję w żaden sposób ,bo jak ktoś mnie okrada ,
to normalne ze nazywa się ten ktoś w ten sposób , ale nie wolno nawet w myślach tego powiedzieć zaraz sąd .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 16:48:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.