Witam wszystkich. Efect jest dobra firma jestem ich klientka od pół roku miałam wcześniej do czynienia z inna firma tego rodzaju i mogę stwierdzić ze w porównaniu z efektem to tamci to sprzedawcy. Weźmy pod uwagę to ze te wszystkie negatywne wypowiedzi to pochodzą albo od byłego pracownika tej że firmy któremu chyba nie wyszło i robi z siebie ofiarę losu albo od klienta który dzięki właśnie tej firmie przejrzał na oczy i się zdenerwował tym ze ktoś może mówić mu ze źle inwestuje. Tak samo było ze mną na początku i długo zastanawiałam się czy na pewno zacząć współpracować z efectem sprawdziłam jeszcze kilka innych firm i doszłam do wniosku ze to co mi oferuje efekt jest naprawdę dobre.
Pozatym przedstawiciel z którym rozmawiałam był osoba której mogłam przedstawić wszystkie swoje wątpliwości i które zostały rozwiane. Facet jednym słowem wie wszystko. A również z tego co słyszałam to efekt robi najlepsze szkolenia z czego najgorsi odpadają i przeważnie przechodzą do tych gorszych firm.
Zanim ktoś coś na pisze to niech lepiej się zastanowi i tak jak ja sprawdzi. A wiecie dlaczego pisze tu na forum bo okazało się ze przez takie czyjeś bzdurne wypowiedzi mój znajomy stwierdził ze powinnam zrezygnować z ich usług. Ludzie zastanówcie się co piszecie.