Dnia 2023-04-29 o godz. 09:29 ~Ta napisał(a):
> Tak się kończy kupno bankruta komuchow jsw
> > Żebry na innych forach
Nie wiem czy koniec jak 42k JSW w dwóch worach leży i czeka na 300 za walor.Z dwóch mniejszych jak się rzekło wywalone i czeka na przedział 40-12.Niestety zaczyna zawracać,ale czy aby na pewno?Jeśli to nie chwyci to mamy inne spółeczki z potencjałem.Jest Wielton,Sfinks,Columbus (a jakże...magazyny energii,pompy ciepła...zresztą wiesz...),Torpol...- płakał nie będę.
A tu na sofciku co?Ten aksjonim nie spoufala się za bardzo?Kąsa rączkę która karmi czy tylko podstawiony do odgrywania roli?Jakieś uszczypliwości mi zasadził grzbiet jeden a wcześniej przytakiwał.To nie nowe wcielenie "Ksysia spod budki z piwem"? Wrednawy...
Poza tym zabawni jesteście z tym polemizowaniem która padlina lepsza jak obydwie wbite w glebę próbują się na wzajem ratować tym co dostali w dotacjach - jeszcze żaden brat nieudacznik nic nie zarobił...No normalnie beczka śmiechu...
A my czekamy na to co tam krwawy kareł jeszcze ma ale raczej już dogorywa.Ofensywa za parę dni.Potem już tylko hossa za wyjątkiem takich miejsc jak tu.Pozdrawiam.