No, hehe, wytrzymałęś krót6ko i znów szukasz dymu...;-D
Liczyłęm na to i nie zawiodłeś... ;-D
Na razie wciąż upajasz się swą bomiprzeszłością, kiedy wtopiłęs po 7 zeta i czekasz na powrót chociaż 70 groszy... ;-D
I nie przekłamuj moich słów.
Nigdy nie pisałem, byś nawijał w moim imieniu, ze niby "/.../ceny docelowej 18 gr , którą przwewidywał renkor/.../
Ja pisałem o 16 groszach a nie o 18.
I jeszcze się jej doczekasz, a ja wtedy napiszę sporo o twej bominaiwności... ;-D
I na zlecenie chyba ty piszesz, bo bez argumentów odwalasz jakąś panszczyznę i to własnie z tobą nikt nie dyskutuje a ze mną i z zenkiem - akura6t najwięcej jest dyskusji. To to jesteś ignorowany, wyśmiewany lub pouczany przez innych... ;-D
Użalasz się na prezesa, którego początkowo tak wychwalałeś, jaki to specjalista od restrukturyzacji, a teraz jesteś jego największym wrogiem ;-D
A raczej - najżalośniejszym i najśmieszniejszym... ;-D
O swoich sznurówkach już nie bedę ci pisał, ale zenkowi i ms to możesz buciki pastować, a potem polerować...;-D
No i nie zrównamm cię z kracym, bo ty masz jaja, walczysz po swojemu i choć najczęściej piszesz madrze inaczej, to jednak samodzielnie oceniasz bomi i nie kradniesz - jak kracy - moichy spostrzeżeń, więc jednak jesteś od niego wyzej, bo plagiatu tobie zarzucić nie mogę...
I pamietaj - na r4azie było dołek 0,22.
Do 0,16 brakuje tylko 6 groszy...
Niemożliwe? Zobaczymy... ;-D
A najgorsze infa z bomi dopiero wciąż MOGĄ nadejśc...
Aha - też zyczę ci miłego weekendu... ;-D