Dnia 2024-07-21 o godz. 10:45 ~adalbert78 napisał(a):
> widze że jak wszyscy tu skrzywdzeni (nie tylko w wymiarze finansowym) przez tą spółke i te przekrety od lat nie wyjaśnione i nie ukarane jedyne co potrafisz to biadolić i narzekać na forum i nic poza tym i to mnie wkurza bo niby inteligemny człowiek a nie rozumie że łatwiej złamać jedną zapałkę niż trzysta zapałek. Wiecej nie mam do powiedzenia wszystkim nie zrzeszonym i do przemyślenia czym taka postawa się kończy, tak było jest i bedzie.
> miłej niedzieli najlepiej nad wodą czy w lesie/parku wszystkim życzę
Problem w tym, że to Ty narzekasz i biadolisz na forum , a ja tylko powiedziałem gdzie masz się z tym udać (ja narzekam głównie na Twoje wpisy, bo ich nie rozumiem jak już napisałem).
I tu znowu jest problem, bo niezrzeszonym nie masz nic więcej do powiedzenia, a zrzeszonym jak w poprzednim wpisie przyznałeś podobno Małecki też nie ma nic do powiedzenia, a już niby i tu znowu PODOBNO nic miłego.
Ty mi nie mów po 4latach (dla mnie jasno sugerujesz, że są to lata już stracone) o łamaniu zapałek, bo zebraliście spory pakiet i jest przyzwoita liczba akcjonariuszy i można było pójść sporo do przodu. Jeżeli się tak nie stało??? to dołączenie 20 kolejnych członków i kilkuset tysięcy akcji nic tu nie zmieni, bo zdecydowana większość i tak na słupach wisi.
Jeśli, powtarzam jeśli za rządów RM i pam w ciągu kilku ostatnich lat nic pozytywnego tu się nie wydarzyło, jeśli te wszystkie wpisy o lotach do Kz, inwestorze, negocjacjach, dywidendach itp są bzdurą to ja już tutaj na nic nie liczę. Jak będą żreć moje pieniądze (pewnie od lat to robią) to będę im musiał w końcu powiedzieć smacznego, dojrzewam do tego.
I nie jesteś nawet w stanie przedstawić jednego argumentu przemawiającego za wstąpieniem w szeregi, bo wszystko co napisałeś do tego zniechęca. Chyba, że to jest ukryta lecz prawdziwa intencja no to się udało, przynajmniej ze mną.
Również miłej niedzieli.