Autor: ~wariner [89.70.92.*] 2021-05-12 20:06
Opublikowano przy kursie:3,11 zł, zmiana od tamtej pory:2,73%
Ja tak tylko niesmialo wtrace, ze gosc na poczatku mial inne ip. Ip bardzo charakterystyczne, bo na Govenie, Synerdze i Celonie go konsekwentnie blokowali, a najbardziej aktywny byl przed wybiciami. Tak zostawie https://m.bankier.pl/forum/post/42339287
Nowe ip ma spoldzielcze wpisy na Rafako, Satis, latwo znjadziecie reszte. Moze to on sypie z wora do wora i sie smieje z panikarzy co sie wystraszyli jak o 3 zahaczylo
"wariner" czemu nieśmiało, kompromituj się śmielej:)
Stworzyłeś listę ip troli, chyba na własną potrzebę, bo nigdy na tamtych spółkach się nie wypowiadałem.
Owszem, ip mi się w pewnym momencie zmieniło, wraz ze zmianą dostawcy internetu.
Dla jasności, na forum bankiera wypowiadam się od roku tylko na 2 spółkach.
A teraz, dla pokazania kim jesteś, przytoczę Twoją wypowiedź :
Autor: ~wariner [89.70.92.*] 2020-11-13 13:35
Opublikowano przy kursie:7,02 zł, zmiana od tamtej pory: -54,49%
"Tik tak swinko, gdzie jestes? Gdzie twoja apokalipsa? Czas ci minal zegarmistrzu-fachowcu"
Przy 7zł przestrzegał społeczność forum przed spadkami, Ty i kliku innych podważaliście moje zdanie, zachęcając do trzymania i kupowania akcji. Minęło pół roku i wynik Waszych rad są opłakane dla wielu forumowiczów. Dzięki mnie, sporo tych ludzi mogło uniknąć kłopotów, dzięki Wam, kłopotów tych nie uniknęli.
I kto tu jest trolem???
Kwestię spółdzielni do której mnie przypisujecie kolejny raz, już wyjaśniałem. Jedyna spółdzielnia jaką można tu zaobserwować, to spółdzielnia gamoni, którzy nie wiedzą co robią i własne błędy chcą komuś przypisać.
Kolejny błazen w natarciu.
Czytajcie moje wpisy, zamiast reagować bezmyślnie i emocjonalnie.
P.S.
Szanowny Moderatorze.
Nie używam sformułowań obraźliwych, nie ma potrzeby usuwania moich wpisów. Posługuję się jedynie faktami, a fakty, jak to określił pewien "messer", " A fakty, to najbardziej uparta rzecz pod słońcem" :)
Mam nadzieję, że tą ułagodzoną wersja dla opisanego nieszczęśnika puścisz do druku:)