Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: -36,84%

Re: Do fantazjujących o wzrostach - podsumowanie.

Dnia 2021-12-15 o godz. 12:06 ~ted napisał(a):
> Ja posłuchałem Ciebie, i czekałem cierpliwie na 3 zł.. :)
>
> Ostatecznie kupiłem po 2,4 i juz myślałem, że jest ok. Natomiast dalej leci.. ile jeszcze ??

Znam statystyki i zdolności intelektualne Polaków i nie spodziewałem się odstępstw, ale tylko jedna osoba, która zrozumiała moje rady, wśród tylu "bystrzaków" zabierających głos pod moimi wpisami, to jednak poniżej statystyk. Znakiem tego, akcjonariat Qubica jest poniżej średniej intelektualnej.
Żeby trafnie określeni nie poczuli się zbyt mocno zaszufladkowani dodam, że jak widać, sam nie jestem zbyt bystry, skoro myślałem, że pomogę większej ilości osób:)

"ted" jeśli faktycznie jest jak napisałeś i postanowiłeś mnie posłuchać, to znaczy, że przy 2,4 zl wyrwałeś się przed szereg.
2,4zl było w czerwcu, a jeszcze w maju pisałem, że łamiemy 2 zl.
"Ile jeszcze??"
Tego oczywiście wiedzieć nie mogę, ale mogę pocieszyć, że 2,4zl, to lepsza pozycja od około 75% zaangażowanych drobnych w Qubic. To oczywiście nie mówi nic o samym dołku, ale za to może być sprawną podpowiedzią do określenia poziomów wyjścia. Jeśli oczywiście potrafisz wyciągnąć takie wnioski i jeśli zarząd nie ma innych planów do spółki. Tego niestety nie wiem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUBICGMS -0,83% 1,20 2025-11-07 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.