PODSUMOWANIE WĄTKU!
Przez ostatnie półtora roku, niemal proroczo określałem przebieg zdarzeń na Qubicu, wyjaśniałem przyczyny, czas, zasięg i kierunek ruchów. Obnażałem również krytykujących mnie błaznów, oszustów, jak i zwykłych głupoli, którzy myśleli, że szczekając na mnie, odwrócą bieg zdarzeń na wykresie. Większość zatkanych rzeczywistością ucichło, choć jak widać, niektórzy błaznują dalej, a inni omijają tylko mój wątek.
Jak napisałem ostatnio na wątku (Dwóch muszkieterów) u "Silver-a" - tytuł wiadomości : "Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~OLO 2021-12-09 17:48" analizowany półtora roku temu zakres spadków właśnie się dokonuje, a że od tamtej pory analiz Qubica nie przeprowadzałem, do dalszych jego losów wprost się nie wypowiadam.
Interesuje mnie natomiast jedna kwestia!
Czy od momentu założenia przeze mnie tego wątku, wśród niezliczonej ilości krytyki jaką przyjąłem i strat finansowych, jakie ponieśliście Wy, znalazł się ktoś, kto skorzystał z moich rad i nie stracił? A może nawet jest ktoś, kto zarobił, bo przecież radziłem co do USD, sugerowałem branże, którymi warto się zainteresować, a i w samym Qubicu wskazywałem momenty do odreagowania.
Ciekawi mnie czy jest ktoś taki i czy na forum jest to w ogóle możliwe, by ktoś posłuchał dobrej rady, czy wszyscy słuchają tu tylko tych złych?:)
Jeśli ktoś taki jest, proszę by dał znać w wiadomości.
Pozdrawiam.