Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,18 zł , zmiana od tamtej pory: -51,46%

Re: Daleko coraz dalej...

Dnia 2021-05-15 o godz. 09:27 ~Longterm napisał(a):
> Moja reakcja nie do końca miała być pozytywna, ale bardziej współczująca. W sumie jednak może skoro na forum SFD jest tak kulturalnie w porównaniu do innych spółek to czemu nie spróbować tutaj utrzymać poziomu i kultury nawet w rozmowach z trollami:-) Tak jak sam nawet napisałeś, uprawiasz trolling w wersji miękkiej, więc szacun też za to i myśle, że nie tylko SFD będzie gwiazdą gpw w najbliższych latach, ale też może i to forum będzie perełką wśród tych pomyj wylewanych na innych formach. Pozdrawiam akcjonariuszy!!! P.S. To nie ten longterm z JSW.

Hm...I tu się zgadzam : jakość tego forum stoi jakby kilka poziomów wyżej niż wielu pozostałych...tak...to prawda.No cóż,wygląda na to że nie zostało mi nic innego jak chyba kupić i dołączyć do Was choćby ze względu na atmosferę panującą na forum.Mam prawie cały weekend na podjęcie decyzji acz kupowanie po takim wzroście jest trochę deprymujące.No ale jeśli prognoza WallStr Journal się sprawdzi to jak najbardziej ma to sens.Wygląda na to że jak na razie sprawdza się całkowicie a to co widzimy na horyzoncie też to potwierdza - zagadką jest tylko to co za nim (choć popyt na odżywki rośnie) i to jakie ma plany przyczajony duży kapitał.Natomiast przekonałem się ten kapitał jednak nie przegina (choć wydawało mi się tak w przeszłości,niesłusznie co wygenerowało na JSW mega konflikt) i ich działania są skorelowane z perspektywami danej spółki.Poza tym jakby miał niecne ,obliczone na drenaż,zamiary to już byśmy się o tym musieli przekonać.Wiem że to przeczytają,ale nie piszę tak bo to przeczytają a raczej dlatego że tak wyglądają fakty.Pozdrawiam do poniedziałku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFD 0,00% 3,00 2025-12-23 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.