Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,18 zł , zmiana od tamtej pory: -52,27%

Re: Daleko coraz dalej...

Felek : "Do 3 zł miałoby zejść?? Nie ma szans"

Uwierz Felek - zawsze jest szansa

Neuromachine (co za karkołomny nick) : "Tu był taki co na 0.30zł czekał. Jasne też bym chciał kupić np. Mercatora po 10zł (a byłem blisko) ale trzeba kiedyś się zmierzyć z rzeczywistością i iść naprzód"

0,3? Lubię tę liczbę,też mam do niej słabość.Czekam na taką wartość gdzie indziej.
Co do Mercatora to ja brałem w listopadzie '19.Oddałem po 550 pokaźny wolumen (nerwy nie puściły wyżej).Współczuję tym którzy nie przewidzieli że będą potrzebne maseczki i rękawiczki i że Covid do nas nie trafi tylko dlatego że go jeszcze wtedy nie było...

Kolo : Do steve, żeby zbijać kurs i nim bujać to trzeba mieć akcje i to dużo. 80% ma Prezes, a większość drobnych to tu siedzi i trzyma akcje. spekula nie ma tu akcji, a żeby mieć odpowiednia ilość to by musiała nieźle podbić kurs...

Nie sądzisz,że taki niski freefloat może ułatwić takie działania?Nie ma spekuły?Jesteś tego pewien?Nie podbijają już czasem od 0,5?Aaa...rozumiem,to tylko rynek.A może to i prawda...Ja na Waszym miejscu dawno bym to opylił.

I to tyle.Mimo wszystko wzrostów życzę,w które niestety powątpiewam,ale to tylko moja opinia.Te 6,12 dla mnie znaczy tylko tyle że komuś bardzo zależy żebyście myśleli że to już dalsze wzrosty (i chyba mu spieszno),ale nawet gdyby tak było że "w górę" a nie
"w dół" to czy aby nie jest trochę na to za wcześnie? Pomyślcie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFD 2,08% 2,95 2025-11-28 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.