Dnia 2021-05-17 o godz. 18:08 ~inwww napisał(a):
> powinieneś stać na przystanku z napisem 1.3zł a nie 4zł Wróć do swojego pierwszego wpisu :) bądź konsekwentny
Dlaczego?Z tego co zauważyłem (nie przesiaduję tu jakoś super często) to Ty optowałeś za wzrostami chyba że to nie ten etap.Aaa...kumam... bo zawsze jak pisałem o złotówie to rosło?Coś w tym jest ale nie będę tego rozwijał.Ja z tej złotówy całkiem nie zrezygnowałem,bo jak kupię 10 pakietów co 30 gr od 4 to ostatni będzie kupiony w okolicy złotówki, także spokojnie.Na pewno daleki jestem od kupowania po 5,5 czy coś w tym stylu i na pewno nie za całość.
.A może nie chcesz żeby w akcjonariacie był taki typek jak ja, niezależny wolnomyśliciel który nigdy nie pisze tego co powinien a to co myśli i na co ma ochotę.To czasem psuje sentyment...Dlatego robię to z umiarem,bo wiem jakie to jest upierdliwe bo swego czasu walczyłem z takimi ludźmi na JSW w czasie dużego dołowania ze 110 aż na 10.Zrobiliśmy tam coś w rodzaju shortsqueeza którego gruby przełamał ale to go sporo kosztowało...Bardzo nie lubiłem trolli spadkowych tępiąc to towarzystwo od rana do nocy bez względu na to czy to był dzień sesyjny czy nie.
Od tamtego czasu zmieniłem metodę kupowania.Nie wystarczy mi okazja,musi być megaokazja a jeśli jej nie ma to trzeba próbować ją sobie zorganizować.Poza tym nie spieszy mi się i stać mnie na to - trochę już zarobiłem...Tak,możesz być spokojny,będę dalej trolował z trochę tylko podwyższoną poprzeczką.Do 15 będzie miękki trolling który też czasem działa,ale potem będę musiał przycisnąć.Jeśli dojdzie do tych 15-tu to tam radziłbym uważać bo będzie nas więcej i to nie będzie tylko forum.Zabrzmiało zbyt groźnie żeby było realne?Wiem,ale nigdy nie wykracza to poza ramy dopuszczalnej gry giełdowej.Pozdrawiam.