Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,48 zł , zmiana od tamtej pory: 101,35%

Re: Blisko,blisko coraz bliżej...

Asd?To znowu ty stary rowerze? Ależ męczybuła z ciebie. Chyba cię pamiętam...to ty jesteś ten kupujący na górce sprzedający w dołkach ze zszarpanymi nerwami?A teraz znowu zdenerwowany jesteś. Kogo nazywasz schizofrenikiem pacjencie psychiatryka? Myślałem że już zakończyłeś życie bo zjadły cię nerwy... A tu jest proszę znowu goły i jak zwykle zdenerwowany. Wydaje mi się że pod koniec już coś tam pisałeś z sensem i że w końcu włączyłeś jakieś leczenie. A tu znowu to samo... jaki masz żal do mnie,że zachęcałem do zakupu JSW? Ja też straciłem 1/4 zysku. Przecież za '18-ty było jeszcze prawie 2 miliardy zysku w spółce a za '19-ty 700 milionów nie było powodu żeby wierzyć że to może tak szybko spadać? Ktoś temu pomagał i ja wiem kto,ale zostawiam tę sprawę,bo utratę tej 1/4 zysku już dawno odrobiłem, ale byłem na JSW od maja 2016 więc i tak byłem na dużym plusie zwłaszcza że połówkę sprzedaną po 92 pomnożyłem o 100% na DAX-ie.Uspokój się, usiądź napij się mleka przejdź na spacer zadbaj o swoje zdrowie człeczyno. Nie zaglądaj do kieliszka bo to ślepa uliczka.Po co kopiesz w starych brudach?
Twój życzliwy ci steve

P.S. Nie kupuj SFD drożej niż po złotówce i nie przeszkadzaj już psując atmosferę. Jest tu poważny gość kolega Hofens i inni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFD 1,36% 2,98 2025-11-03 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.