Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,45 zł , zmiana od tamtej pory: 1 500,00%

Re: dajcie spokój

Dnia 2018-05-30 o godz. 13:25 ~zaxy napisał(a):
> a może to na masters/wikanie Buchajski skupował sporo akcji więc i rosło, później podłączyli się spekulanci, kurs jeszcze chwilę rósł, spekulanci wyszli i kurs w dół, Buchajski zrealizował plan, jest posiadaczem akcji, których cena zakupu moim zdaniem jest równa 0 (po wszystkich operacjach, których dokonał na tej spółce), ma stały dochód z firmy, następna taka sama spółka to Sanwil,
> a inwestuje w inne spółki, Kredyt Inkaso był przez rodzinę kontrolowany i nie było problemów z kursem,
>
> Galilleo ja nic nikomu nie muszę udowadniać, fakty jakie są każdy może tylko sam zobaczyć,
>
> Na pewno znasz te poranki, gdy wszystko co widzisz obietnicą cudu jest
> jeśli wiesz co chcę powiedzieć...
> poranki, gdy czujesz, że na obraz Boga stworzono cię 
> w przekupach sumień pozbawionych próbujesz dostrzec którąś z boskich cech 
> a brudne łona kobiet złych istotą poezji w mig stają się
> cóż jedyną matką jaką znasz, jest nadzieja... głupią matkę masz 
> i jutro, gdy obudzisz się poczujesz swą w nocniku dłoń 
>
> tekst: Katarzyna Nosowska
>

nie czytaj głupot bo zgłupiejesz i będziesz żył w wirtualnym świecie

przeczytaj poniższe

Schronisko dla bezbronnych zwierząt to chyba najsmutniejsze zwierciadło ludzkiej bezduszności.Kiedy spacerujesz między klatkami i około 800 par oczy,pełnych rozpaczy i tęsknoty,śledzi każdy twój krok,zaczynasz żałować,że odiwedzłeś to schronisko.Wcisnięte w siatkę klatek psie nosy,pełne wyrzutów miauczenie kotów.Każdy z tych zwierzaków miał jakiegoś pana,niejeden kotek czy piesek był kanapowym pupilem i któregoś dnia....został z niej wyrzucony na ulicę.Teraz Burek nie nosi swojego imienia,tylko numer.Siedzą w boksach,po kilka w jednym.Nikt ich już nie przytula,nie wychodzą na spacery.

Zwierzęta ze schroniska bardzo przywiazuja się do nowego właściciela,pewnie z wdzięczonści az to ,że je stąd zabrano.

Zwierzęta mają bardzo dobrą pamieć.Pamietaa wszystko-pierwszy dom i własćiciela.Raz źle potraktowane,przez lata to pamiętają

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,00% 7,20 2025-10-30 14:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.