Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,70 zł , zmiana od tamtej pory: -9,71%

Re: Czyżby to już????

Dnia 2021-03-05 o godz. 22:00 ~KR napisał(a):
> TUP wygląda na to ze ktoś sugeruje buy-back na Alcie ... nooo uśmiał bym się .... z tego bo to tak abstrakcyjne ... że kto wie ??? może ktoś coś wie .... ??
>
> Dnia 2021-03-04 o godz. 19:08 ~Tim napisał(a):
> > KR czytając Twoje wpisy mam wrażenie, że nie jesteś obiektywny i raczej nie życzysz dobrze akcjonariuszom Alty.
>
> Tim .... głupszego tekst nie widziałem.... jak pisze ze nie mam akcji i pisze ze ich nie kupię choć kiedyś miałem, odkupywaliśmy tu wspólnymi siłami 1 mln akcji od funduszu to tak jest nie musisz mi wierzyć... wystarczy poczytać forum posprawdzać.
>
> Zaglądam tu tylko by sprawdzić jak wam idzie .... i z ciekawości co tez jeszcze potrafi wymyślić Moritz poza regatami i wyceną Tych na 0 zł.
> Moje wypowiedzi to tylko efekt tego ze zawsze było tu z kim pogadać .....
>

• KR . Twierdzisz że jesteś obiektywny i zaglądasz tu z czystej ciekawości.. jednak w dniu kiedy przyszło info o złożeniu wniosku o upadłość CP Tychy, Ty jako pierwszy , mimo iż jak twierdzisz nie posiadasz akcji.. wrzucasz "SUCHY" wątek z samym linkiem do tegoż infa . Na zadanie pytania przez  Re: Autor: ~inwestor [37.47.44.*] 2021-03-04 17:46 , siedzisz cicho

A DOBRZE WIESZ , ŻE INFO JEST KOMPLETNIE BEZ ZNACZENIA, BO SPÓŁKA O WSZYSTKIM JUŻ INFORMOWAŁA !!!

bez komentarza :)))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA -1,33% 1,48 2026-02-13 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.