Dnia 2021-03-05 o godz. 22:00 ~KR napisał(a):
> TUP wygląda na to ze ktoś sugeruje buy-back na Alcie ... nooo uśmiał bym się .... z tego bo to tak abstrakcyjne ... że kto wie ??? może ktoś coś wie .... ??
>
> Dnia 2021-03-04 o godz. 19:08 ~Tim napisał(a):
> > KR czytając Twoje wpisy mam wrażenie, że nie jesteś obiektywny i raczej nie życzysz dobrze akcjonariuszom Alty.
>
> Tim .... głupszego tekst nie widziałem.... jak pisze ze nie mam akcji i pisze ze ich nie kupię choć kiedyś miałem, odkupywaliśmy tu wspólnymi siłami 1 mln akcji od funduszu to tak jest nie musisz mi wierzyć... wystarczy poczytać forum posprawdzać.
>
> Zaglądam tu tylko by sprawdzić jak wam idzie .... i z ciekawości co tez jeszcze potrafi wymyślić Moritz poza regatami i wyceną Tych na 0 zł.
> Moje wypowiedzi to tylko efekt tego ze zawsze było tu z kim pogadać .....
>
- KR . Twierdzisz że jesteś obiektywny i zaglądasz tu z czystej ciekawości.. jednak w dniu kiedy przyszło info o złożeniu wniosku o upadłość CP Tychy, Ty jako pierwszy , mimo iż jak twierdzisz nie posiadasz akcji.. wrzucasz "SUCHY" wątek z samym linkiem do tegoż infa . Na zadanie pytania przez Re: Autor: ~inwestor [37.47.44.*] 2021-03-04 17:46 , siedzisz cicho
A DOBRZE WIESZ , ŻE INFO JEST KOMPLETNIE BEZ ZNACZENIA, BO SPÓŁKA O WSZYSTKIM JUŻ INFORMOWAŁA !!! bez komentarza :)))